fredag 18 april 2008

Toppenväder och stenkänning

Vaknade upp till en strålande sol och blå himmel. Passade perfekt då jag och Björn bestämt oss för en tur till I20-stenen för utepremiär. Efter anmarsch från bilen väntade oss en torr sten som var ny för oss båda.
Började med att klämma på Mosqito 5A vilken relativt snabbt avklarades, dock med skadat lillfinger för min del:(
Satte efter detta tänderna i flankattack 5B med överraskande tuuung sittstart där vi fick se oss besegrade av den norrländska graniten. Gav sedan Spitfire 6A några försök men kände personligen att fingrarna började ta slut. Björn had dock några fina 
försök men efter beta av anländ klättrare har vi nog en plan för nästa gång:) Då ska den sitta!

(kolla Björns blogg för eventuella bilder från dagens expedition)

Körde första träningspasset efter skadad axel och förkylning i förrgår...skönt att komma tillbaka då man lite smått började känna sig som en riktig 
soffpotatis. Efter dagens utesession så är väl inte suget att klättra inomhus lika stort längre men bara att köra på. Förhoppningsvis kanske resultaten visar sig i sommar.

Åker till Uppsala för flytthjälp ikväll. Nattåg och tidig ankomst bäddar för många sofflyft och engagerat kartonghivande. Hemkomst söndag kväll. Att vara borta en hel helg då vi precis skaffat hundvalp är nog inte det populäraste här hemma men känner att jag vill träffa la familia lite också.

På återseende

Inga kommentarer: