lördag 26 juli 2008

Snickerier

Snickrade idag klart på den campus-bräda jag påbörjat. Hänger nu flott på sidan av garaget och det kommer nog att tillkomma en del grepp men nuvarande räcker gott. Till veckan åker jag till Umeå för att hämta post samt se till bostaden. Hoppas kunna klämma in en dags klättring med Björn också. Har ett par nya skor som måste nötas in och det var ett tag sedan man var ute så suget finns helt klart :).

Jobbar nu två nätter till den här veckan samt två dagar och två nätter med start nästa helg. Är sedan ledig resten av sommaren. Skönt minst sagt. Åker till fjälls (Kebnekaise) med liten broder den 10:e augusti och blir borta åtta dagar för att sedan åka till Tänndalen helgen efter hemkomsten. Trevligt med lite inplanerade aktiviteter såhär mot slutet av sommaren. Ska även hinna med att provpaddla lite kajak då senaste turen gav mersmak.

Pulver åt folket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejhej! Det var länge sedan-allt bra? Semestern är bortgjord för ett par veckor sedan :( Men så härligt det var att få vara ledig lite. Hur går det med Dexter? Novak är en stor kille nu :)Vi hörs!