torsdag 12 juni 2008

Åter i Sundsvall

Så var vi då här. I våra gamla hemtrakter. Sundsvall helt enkelt. Ska nog gå bra det också. Kom i Tisdag efter en väl regnig nedresa med en vattentopp strax efter Ö-vik. Vyn över Sundsvallsbukten bjöd dock på lite solsken men det skulle visa sig att regnet snabbt gjorde återtåg. Först idag har det varit uppehåll någon längre tid men både hagel och regndroppar har trillat. Märker att det tar ett par dagar att komma igång då det är en massa som ska packas upp, det ska planeras jobb, träning, fritid etc. men börjar nu komma på fötter. I pojkrummet.

Igår gjordes sommaren första riktiga träningpass med ett kortare löppass på södra berget. Blev runt 5 km i lagom tempo för att springa igång benen lite inför längre prövningar. Kändes bra men lite seg är man efter att att ha legat lågt med ren löpning under en tid. Har även börjat snickra lite på den tänkta helt hemgjorda träningsutrustning som kommer att användas med gott mod. Hängde bland annat upp ett par klättergrepp i ett av gårdens äppleträd, vilket jag är ganska säker på att jag är ensam om....någonsin. Imorgon blir det löpning och ett par omgångar minut-träning på nämnda grepp. Usch vad stark de gamla nyporna ska bli under de närmaste månaderna. Klippa beware!

Första nattskiftet imorgon. Ser fram emot att träffa gamla arbetskamrater men skulle såklart vara skönt med ledighet hela sommaren.

Söta drömmar och hoppa över regndansen när du känner suget. Dags för sol, torra klippor och kortbyxor.

Tjo!

Inga kommentarer: